Producten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u graag door ons op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van paprika's? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief en weet als eerste wat er speelt!

Glastuinbouw Koerier

In deze editie van de Glastuinbouw Koerier onder andere aandacht voor Serenade. Wij laten een drietal telers aan het woord over hun ervaringen met Serenade. Verder aandacht voor het nieuwe biologische insecticide Flipper dat ingezet kan worden ter bestrijding van wittevlieg, spintmijt, trips, bladluis, bladvlo, wol-, dop- en schildluis. En tenslotte, een interview met Daan van Empel en Helma Verberkt van LTO Glaskracht. Zij geven de laatste stand van zaken weer met betrekking tot emissies en waterzuiveringstechnieken.

Lees verder

Misschien ook interessant?

Download nu de Bayer Agro App

Met de Bayer Agro app heeft u toegang tot de meest actuele productinformatie van de producten van Bayer Crop Science. De app bevat actuele productinformatie, beschrijvingen van ziekten, plagen en onkruiden en de daarbijbehorende productaanbevelingen en de laatst gepubliceerde nieuwsberichten.